perjantai 24. helmikuuta 2012

Sovitaan tai ei ollenkaan, toinen toisiamme moittimas taas.

Muokkasin tosiaan tuota ulkoasua, ko olin jo kyllästyny tohon vanhaan. :) Ite ainaki tykkään tosta uuesta ulkoasusta. Tosiaa vaihoin tän blogin nimenki, koska siinä edellisessä ei ollu mitää järkeä :D Käytiin tänään äitin ja mun isosiskon kanssa vähä shoppailee äiti makso :) 
 Elikkä tuol takana on tollane leopardi meikkipussi (makso 15.40€), ko mulla on nii paljo meikkejä, että ne ei enää mahtunu siihe edellissee meikkilaukkuun. :D Sit äiti osti tokmannilta mulle tommosen ihanan tuoksusen hajuveen makso muistaakseni jotai 9.80€, mulla on niin hirveen rohtuneet huulet ni oli pakko ostaa tommonnee carmex'in huulivoide, joka oli muuten iha hiton pahan tuoksusta, mutta tehoaa hyvin (makso 2.50€). Sit äiti osti mulle uusia stabiloja, ko mun entiset on kulunu iha loppuun, because oon nii ahkera koululainen ;) ja ne makso 9.40€

Tos on tommoi haaste, jossa pitää kertoo se mitä tossa otsikossa kysytää.

esittele itsesi ja elämäsi noin suurin piirtein
Joo elikkä mun nimi on Pauliina, ja asun Suomen perseenreiässä eli Kuusamossa :D Täytän kesällä 17 ja asun omassa kämpässä iha amitsun vieressä, et ei kyllä oo pitkä matka ainakaa kouluun! Mut majailen mun poikaystävän luona suurimman osan ajastani.

minun vanhempani

Mulla on maailman paras äiti, se on valmis kuuntelee aina ko tarvii kuuntelijaa ja muutenki ihanin <3 Isäki on mulle iha hirmu rakas mut se on kyllä välillä aika uuno :D

tätä olen syönyt tänään
totaaa jätskikakkua, kahvia ja hirveen hyvää semmosta kasvispaistos tsydeemiä

parasta musiikkia
Mun musiikkimaku menee ihan laidast laitaan, ja riippuu tosiaa päivästä ja fiiliksestä, että mitä kuuntelen.

minun päiväni
Tosiaa menin eile nukkuu puol seittemä illalla ja heräsin sit tossa seittemän aikaa aamulla, että oli kyllä ihanat yöunet ;) Meikkailin, laitoin hiukset, puin ja lähin kouluu, sit koulust tulin himaan ja nyt täällä vaa lagaillu ja juonu kahvii.

paras ystäväni
Ei mulla sillee oo parasta ystävää, mutta pari hassuu semmosta jolle voi kertoo ihan kaikki ja niitten kaa voi olla iha oma ittesä<3

rakastan
Kaikista eniten rakastan mun poikaystävää<3 Sit iha perus asioit kavereit, kebabbii, korkokenkii, vaatteita LAUKKUJA, kesää jne :)

sisarukseni
Mulla on yks isosisko sen nimi on Susanna, sitte kaks isobroidii Sami ja Kalle. Kaikki noi on mulle tosi tosi tärkeitä enkä tiijä mitä tekisin ilman nuita hörhöjä :)

käsilaukussani
Siel on yleensä suoristusrauta, lompakko, meikkipussi, harja, huulirasva, hiuslakka, kuulokkeet ja muuta turhaa sälää.

mitä minulla oli päällä tänään?
Mustat legginssit sitte semmonnee pinkki-musta-valkonen huppari!

unelmani
Mulla on vaikka mitä unelmii enkä jaksa kaikkia luetella! Mutta tämän hetkinen unelma on se, että haluisin tohon alavatsaan semmosseen aivan ihanan tatuoinnin :)

mieleisin muistoni
Niitä on ihan hirveesti ni en osaa päättää :/

kaduttaa
Sillee ko miettii ni en kadu oikee mitää hirveesti.

paras muisto viime kesältä

Aa, varmaa kaikki ne juomareissut ja ko hypittii Kempeleessä Sannan kanssa kalliolta alas, sit tietty kaikki mitä tein Jaken kanssa :)

tämä saa minut itkemään

Monet leffat, ja asioiden muistelu.

jos saisin toivoa mitä vain
Toivoisin paljon rahaa, vaatteita ja että mun hiukset kasvais tosi tosi nopeesti ni mun ei tarttis käyttää näitä pidennyksii :(

pelkään
Mä pelkään iha hitosti korkeita paikkoja! Emmä sillee mitää muuta nii paljoo pelkää.

suosikkipaikkani
Kullan kainalo on maailman parhain paikka <3

ikävöin
Niitä kavereita joita en oo nähny tosi pitkään aikaaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti